Rippikoululaisille

Aloitamme rippikoulun syksyllä 2020 infotilaisuudella koululla. Infotilaisuudessa annetaan ohjeet rippikouluun ilmoittautumiseen. Infotilaisuuden jälkeen järjestetään ilta, johon kutsutaan rippikoululaiset yhdessä vanhempien/huoltajan kanssa. Tällöin nuoret saavat myös riparikortin. Korttiin kootaan 10 merkintää seurakunnan tilaisuuksista. Näin rippikoululaiset saavat kuvan seurakunnan toiminnasta. Seurakunnan kotisivuilta sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksista käyvät selville seurakunnan tilaisuudet.

Ylitornion seurakunnassa rippikoulu järjestetään leiririppikouluna. Leiri pidetään vuosittain erikseen valittavassa paikassa. Ensi kesänä leiripaikka on Kuusamon Oivanki. Talven aikana kokoonnutaan yhteiseen työskentelyyn sekä jumalanpalveluksiin alla olevien päivämäärien mukaisesti. Rippikoululeirille pääsemisen edellytyksenä on rippikoulukortin ohjeiden mukainen täyttäminen sekä yhteisiin kokoontumisiin osallistuminen. Poissa-oloista on aina sovittava työntekijöiden kanssa erikseen. Yksityisrippikoulun tai aikuisrippikoulun käynnistä saa lisätietoa papeilta.

Rippijuhlasta kerromme sivulla rippijuhlat.

Rippikouluaikatalu

Tärkeät päivämäärät