Rippikoululaisille

Aloitamme rippikoulun syksyllä 2022 infotilaisuudella koululla. Infotilaisuudessa annetaan ohjeet rippikouluun ilmoittautumiseen. Infotilaisuuden jälkeen järjestetään tapaaminen, johon kutsutaan rippikoululaiset yhdessä vanhempien/huoltajan kanssa. Tällöin nuoret saavat myös riparikortin. Korttiin kootaan 10 merkintää seurakunnan tilaisuuksista. Näin rippikoululaiset saavat kuvan seurakunnan toiminnasta. Seurakunnan kotisivuilta ja paikallislehden kirkollisista ilmoituksista käyvät selville seurakunnan tilaisuudet.

Ylitornion seurakunnassa rippikoulu järjestetään leiririppikouluna. Leiri pidetään vuosittain erikseen valittavassa paikassa. Kesällä 2022 leiripaikka on Loma-Vietonen. Talven aikana kokoonnutaan yhteiseen työskentelyyn sekä jumalanpalveluksiin alla olevien päivämäärien mukaisesti. Rippikoululeirille pääsemisen edellytyksenä on rippikoulukortin ohjeiden mukainen täyttäminen sekä yhteisiin kokoontumisiin osallistuminen. Poissa-oloista on aina sovittava työntekijöiden kanssa erikseen ja ne on korvattava. Yksityisrippikoulun tai aikuisrippikoulun käynnistä saa lisätietoa papeilta.

Rippijuhlasta kerromme sivulla rippijuhlat.

Rippikouluaikatalu

Tärkeät päivämäärät
Riparistartti  su 31.10.2021 klo 10.30 Ylitornion kirkossa
Nuorten kauneimmat joululaulut