Maapallo

Sinulle on paikka lähetystyössä

Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti. (Matt. 28:18-20)

Miten pääset mukaan? 

Jos innostut vapaaehtoistyöstä tai lähetysrenkaasta, ota yhteys lähetyssihteeriin, niin löydämme sinulle paikan lähetystyöstä. Sivuiltamme löydät tietoa lähetystoiminnastamme.

Mitä voit tehdä?

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja heidän työnsä puolesta. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan.

Mitä sinä saat?

Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetyksestä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Saat lähetysrenkaan kirjeen ja lähettien kiertokirjeitä. Voit itsekin kirjoittaa heille - posti on aina tervetullutta. Pankkiyhteystiedot ja maksuohjeet saat lähetysrenkaan kirjeen mukana

Miten pääset mukaan?

Voit liittyä lähetysrenkaaseen ottamalla yhteyttä lähetystyön työntekijään. Voit liittyä renkaaseen lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla (nimesi osoitteesi, postinumerosi, puhelinnumerosi) lähetyssihteerille.