Nuorille ja rippikoululaislle otsikko, kuva nuorista

Isoiskoulutus syksyllä 2020

Tule mukaan isoiskoulutukseen. Isoskoulutus ja isosena toimiminen ovat yksi tapa osallistua ja vaikuttaa seurakunnan toimintaan. Isoiskoulutus on tarkoitettu sinulle rippikoulun käyneille nuori. Koulutuksessa opettelemme mm. ryhmän ohjaamiseen liittyviä kysymyksiä, ohjaamaan leikkejä sekä kilpailuja. Tutustumme raamatturyhmien ohjaamiseen, paneudumme ilta-ohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen sekä käsittelemme isosena toimimisen kysymyksiä. Koulutuksen käytyäsi sinulla on valmiuksia toimia ryhmänohjaajan tehtävissä seurakunnan leireillä. Koulutukseen voi hakeutua jokainen rippikoulun käynyt nuori. Koulutuksesta tiedotetaan seurakunnan kotisivuilla sekä koulun ilmoitustaululla. Pyrimme tekemään isoiskoulutuksessa yhteistyötä myös lähiseurakuntien kanssa.

Tervetuloa mukaan.

Nuorten illat

Haluatko laulaa vielä riparilauluja tai leikkiä tyynyrallia yhdessä toisten kanssa? Haluatko pohtia elämän suuria kysymyksiä nuorekkaalla tavalla? Tervetuloa seurakunnan nuorteniltaan. Nuorteniltoja pidetään kunnan Nuorisotalolla kerran kuukaudessa. Nuortenilta alkaa klo 19 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja, vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä sekä pidämme yhteisen iltarukouksen. Ohjelmassa on myös lautapelien pelaamista sekä tarjolla olevien eväiden napostelua. Rippikoululaiset saavat nuortenilloista merkinnän rippikoulukorttiin.

Nuorten kenkiä sikin sokin