Seurakunnan tilojen vuokraaminen

Ylitornion seurakunta tarjoaa tiloja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tilojen varaaminen sovitaan asiakaspalvelusta.  Varattujen tilojen ovien avaamisesta ja lukitsemisesta sovitaan varuksen yhteydessä.

Rakennusten osoitetiedot löydät sivulta kirkot ja tilat.

Ylitornion kirkko

Kirkkosali on mitoitettu 450 henkilölle.

Meltosjärven kappeli

Kappelissa on kirkkosali ja samassa tilassa erillinen kalustettu ruokasali. Kirkko on mitoitettu 200 hengelle ja ruokasali on katettu 50 henkilölle.  Kappelissa on jakelukeittiö.

Tilan voi varata vain yhteen tilaisuuteen saman päivän aikana.

Seurakuntakoti

Tilassa on kalustettu sali 150 henkilölle ja seurakuntakodilla on ruuan valmistukseen tarkoitettu teollisilla koneilla varustettu keittiö.

Tilan voi varata erityisjärjestelyin useampaan tilaisuuteen saman päivän aikana.

Pappila

Tilassa on kalustettu tila 30 henkilölle ja tilassa on iso kodinomainen keittiö.

Varauksen sisältö

Varaushinta sisältää tilojen vuokran, astiastojen, pöytäliinojen ja muiden kalusteiden vapaan käytön.

Ehdot

Tilan varaaja ilmoittaa tilan käytön vastuuhenkilön varauksen yhteydessä.

Vastuuhenkilö vastaa tilan, koneiden ja kalusteiden käyttämisestä ja on velvollinen ilmoittamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä vahingoista seurakunnan asiakaspalveluun, ylitornio@evl.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun.

Tila jätetään varauksen jälkeen siistiin ja siivottuun kuntoon. Lisää tietoa on tilankäyttäjän muistilistassa.

Seurakunta voi laskuttaa tilankäyttäjää ehtojen noudattamatta jättämisestä ja rikkoutuneista kalusteista tai koneista.

Tilojen vuokraushinnat

Kirkon ja kappelin vuokraaminen on maksutonta, kun asiakas on ev.lut seurakunnan jäsen tai tilaisuus ei ole liiketoiminnallinen tilaisuus.

Paikalliset yleishyödylliset yhteisöt voivat käyttää tiloja veloituksetta.

Tila Vuokrakerta/€
Ylitornion kirkko 450,00  alv 0 %
Meltosjärven kappeli 450,00 alv 0 %
Seurakuntakoti 186,00 sis. alv 24 %
Meltosjärven kappelin sali 120,00 sis. alv 24 %
Pappila   65,00 sis. alv 24 %

Tilojen vuokraan sisältyvät kaikki tilan käytössä olevat kalusteet, pöytäliinat ja sisustustarvikkeet.