Meltosjärven kappeli

Raanujärventie 5082 , 95675 Ylitornio

kuva maltosjärven kirkosta

Meltosjärven kappelissa voidaan soittaa kirkonkelloja ainoastaan kesäaikana. Kellojen tekniikka ei valitettavasti toimi kaikkina vuodenaikoina.

Kappelin kellojen kunnostustoimenpiteitä on suunniteltu tehtäväksi vuonna  2022 - 2023 hautausmaan kunnostuksen yhteydessä.

Kuuluvuus

Induktiosilmukka

Kirkossa on asennettuna kuulolaitteita käyttävien avuksi induktiosilmukka. Kirkon eteisessä on kuuluvuuskartta, jonka avulla löydät kirkkosalista parhaan kuuluvuuden alueen. Laita kuulolaitteesi T tai MT-asennolle kuulolaitteestasi riippuen. Puhujan puhuessa mikrofoniin kuulet äänen suoraan kuulolaitteeseen. Kuulet paremmin, kun kirkon kaikumisen ongelmat ja häiriöaanet näin vähenevät tai loppuvat. Mikäli huomaat kuuluvuudessa ongelmia, kerro siitä suntiolle välittömästi.