ilmoitus kesätyöstä kesätyöilmoitus

Kausityöpaikkoja Ylitornion seurakunnassa

25.2.2022 12.29

Haemme kausityöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Ylitornion seurakunnassa. Avoimena on paikkoja hautausmaatyöntekijöille, sekä ulkoalueiden kunnossapitoon, ajalle 1.6.-30.9.2022, sekä yövalvojaksi rippileirille ajalle 7.-13.6.2022.

Hautausmaatyöntekijä:

Hautausmaatyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu mm. hautausmaa-alueiden hoito, nurmenleikkuu, trimmeröinti ja hoitohaudoista huolehtiminen Ylitornion ja Meltosjärven hautausmailla, sekä muiden seurakunnan piha-alueiden kunnossapito. Edellytämme hakijoilta kykyä suoriutua ulkotyöstä, oma-aloitteellisuutta, vastuuntunto- sekä yhteistyökykyä.

Lisätietoja hautausmaatyöntekijöille antaa suntio Kaisa-Maria Hirsikangas p. 040 682 0846 / email kaisa-maria.hirsikangas@evl.fi

Yövalvoja:

Haemme yövalvojaa rippileirillemme Ylitornion Loma-Vietoselle. Rippileirin ajankohta on 7.-13.6.2022.
Edellytämme hakijalta erityisesti valmiutta toimia rippikouluikäisten nuorten kanssa. Soittotaito ja kokemus leirityöstä/nuorisotyöstä katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valittavalta odotetaan itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lisätietoja yövalvojan tehtävästä antaa nuorisodiakoni Ilkka Korva p. 040 522 6835 / email ilkka.korva@evl.fi

Kaikki hakemukset osoitteeseen talous.ylitornio@evl.fi viimeistään 25.3.2022 mennessä!