Koronarajoitukset 8.2.2022

8.2.2022 11.27

Lapin AVI on lieventänyt kokoontumisrajoituksia. Jumalanpalveluksiin ja siunaustilaisuuksiin voidaan ottaa sisälle 1/2 tilan enimmäiskapasiteetista. Käytännössä tämä tarkoittaa Ylitornion kirkossa 200 hlöä ja Meltosjärven kirkossa 100 hlöä. Uudessa Miitti-tilassa tilan läsnäolevien henkilöiden enimmäismäärä vahvistetaan viranomaistarkastelun jälkeen.

Kaikki Ylitornion kirkossa järjestettävät jumalanpalvelukset striimataan YouTube-kanavalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joten voit osallistua jumalanpalveluksiin myös kotoa käsin. Kirkossa on vahva maskisuositus ja kirkkoihin ei saa tulla flunssaoireisena. Huolehditaan erityisen hyvin käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Ehtoollisen jakaminen tapahtuu alttarilta. Alttarille saapuessa ja ehtoollista nautittaessa noudatetaan turvavälejä.

Papit jakavat pyydettäessä ehtoollisen myös kotiehtoollisena. Ole rohkeasti yhteydessä.

Muiden tilaisuuksien mm. kotikasteiden enimmäisväkimäärä on 20 henkeä. Kotona järjestettävän kastejuhla sijaan, pyydämme harkitsemaan kirkkokastetta. Raamattupiiri ja miesten piiri aloittavat kokoontumiset viikolla 7, kirkkokuoro viikolla 10.