Joulunajan koronarajoitukset

22.12.2021 15.21

Joulun jumalanpalveluksiin voidaan ottaa sisälle 1/3 tilan enimmäiskapasiteetista tämän hetkisten koronarajoitusten puitteissa. Käytännössä se tarkoittaa Ylitornion kirkossa 125 hlöä ja Meltosjärven kirkossa 50 hlöä.

Kaikki Ylitornion kirkossa järjestettävät joulunajan jumalanpalvelukset striimataan Youtube-kanavalle, joten voit osallistua joulukirkkoon myös kotoa käsin. Kirkossa on vahva maskisuositus ja joulukirkkoihin ei saa tulla flunssaoireisena. Huolehditaan erityisen hyvin käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Tapaninpäivälle kaavailtu Valon sävelen joulukonsertti perutaan.

Yksityinen ehtoollisen vietto on mahdollista myös joulunaikana sovittaessa, ole rohkeasti yhteydessä!

Siunattua ja levollista joulunaikaa toivottelee kirkkoherraa sijaistava Jonna Tolonen