Tulevaisuuden kirkko? -keskustelu- ja ideointitilaisuus

Ylitornion kirkko

Mihin kaikkeen Ylitornion kirkkotila tulevaisuudessa taipuu? Tule keskustelemaan!

Mihin kaikkeen Ylitornion kirkkotila tulevaisuudessa taipuu? Mitä kirkossa voi ja saa tehdä? Tule yhdessä pohtimaan, keskustelemaan ja ideoimaan Ylitornion kirkkoon sunnuntaina 29.5. klo 15 alkaen.

Lähitulevaisuudessa Ylitornion seurakunnassa tehdään suuria kirkkoa koskevia päätöksiä. Edessä häämöttää kirkon remontti, mutta myös laajempi keskustelu siitä, millaisia tiloja seurakunta tarvitsee toiminnassaan. Minkälaisessa kirkossa tämän päivän lapset ja nuoret kokoontuvat jatkossa? Seurakunnan uudet päättäjät valitaan tämän vuoden aikana syksyllä käytävissä seurakuntavaaleissa, joten nyt on hyvä aika olla liikkeellä.

Keskustelutilaisuus on avoin kaikille. Mitä laajemmalla kirjolla saapuu väkeä, sen parempi! Kirkko on jokaisen seurakuntalaisen ikioma ja seurakunnan koti, joten jokainen ääni keskustelussa on arvokas. Tule tuomaan oma näkökulmasi tai kuuntelemaan paikan päälle.

Ideointia ja keskustelua alustaa jumalanpalveluselämän kouluttaja Juhani Holma (TT, MuM) Kirkon koulutuskeskuksesta, jolla on kokemusta eri puolilla Suomea tehdyistä kirkkotilojen elävöittämisestä.