Hääyö

Ylitornion kirkko

Mieleenpainuva hääpäivä ja tunnelmalliset talvihäät? Vielä ehtii kosia!

Haluatteko ainutlaatuiset kirkkohäät vähällä vaivalla? Hääyössä se on mahdollista.
Tunnelmallista Hääyötä vietetään jälleen Ylitornion kirkossa lauantai-iltana 22.1.22. Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen 15.1. mennessä Jonna Toloselle joko sähköpostitse jonna.tolonen@evl.fi tai puhelimitse 040 522 7419.

Hääyössä kaikki on tehty sinulle valmiiksi, naimisiin pääsee vaivattomasti, mutta ihanan tunnelmallisesti. Seurakunta tarjoaa upeat puitteet ja valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden.

Mukaan tarvitset vain
o tulevan puolisosi ja sormukset
o avioliiton esteettömyystodistuksen
o molempien henkilöllisyystodistukset
Avioliiton esteettömyystodistus on tilattava osoitteesta esteidentutkinta.fi viimeistään lauantaina 15.1.

Esteettömyystodistus on voimassa neljä kuukautta. Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on se, että molemmat kuuluvat kirkkoon ja rippikoulu on suoritettu. Esteettömyystodistuksessa on merkintä rippikoulun käymisestä. Jos se jostain syystä puuttuu, ota yhteys kotiseurakuntaasi. Ilman voimassa olevaa ja yllä mainituilla tiedoilla varustettua esteettömyystodistusta ei voida vihkiä.

Hääyössä on mahdollisuus myös saada kirkollinen siunaus jo solmitulle avioliitolle. Maistraatissa solmitusta avioliitosta pyydä vihkimistodistus maistraatista ja ota se mukaan. Tällöin hääparin ei välttämättä tarvitse myöskään kuulua kirkkoon.
Vielä ehtii kosia!

Onko sinulla kysyttävää Hääyöstä?
Ota yhteyttä pappi Jonna Toloseen jonna.tolonen@evl.fi puh. 040 522 7419.