Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Tervetuloa itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen

Itsenäisyyspäivä

Kiitos isänmaasta
Itsenäisyyspäivä on kansallinen juhlapäivä. Itsenäisyytemme alkuajoista lähtien on silloin valtiovallan määräyksestä pidetty jumalanpalvelus. Myös kirkkojärjestys edellyttää, että "jumalanpalvelus pidetään itsenäisyyspäivänä ja valtiollisten tilaisuuksien yhteydessä, niin kuin siitä on säädetty tai erityisiä tilaisuuksia varten määrätty" (KJ 2: 2). Jumalanpalveluksessa kiitetään maamme vapaudesta ja itsenäisyydestä sekä rukoillaan isänmaan ja kansan puolesta.

Virret: 580:1-3, 6-7; 704; 132; 581; 582:1-; 583
Päiväsaarna Jouni Parviainen, Ylitornion mieslaulajat laulaa, palvelutehtävissä partiolaiset

Kolehti: Veteraanivastuun kautta vetaraanijårjetöjen yhteiselle hengelliselle työlle

Nettilahjoitus: https://veteraanit.fi/lahjoitus/