Sanan ja rukouksen ilta

to 12.8. kello 18.00
Ylitornion kirkko

Tule rukoilemaan ja hiljentymään yhteisten asioiden puolesta.

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan muutama virsi, kuunnellaan Raamatun sanaa, musiikkia ja ollaan hiljaa Pyhän edessä. Tilaisuus kestää alle tunnin. Rukousilloissa kuuluvat seurakunnan sydänäänet, ilot ja huolet. Ovella iltaan tulija saa lapun ja kynän, johon voi kirjoittaa nimettömänä oman rukouksensa. Rukoukset kerätään ja tuodaan yhdessä Jumalan eteen. Omia rukouksia ei tarvitse kirjoittaa, ellei halua - Jumala kuulee hiljaisetkin rukoukset. Striimin kautta osallistuvat voivat lähettää omia esirukouspyyntöjään verkkosivujen kautta: https://www.ylitornionseurakunta.fi/apua-ja-tukea/esirukouspyynto

Yhteisessä hiljentymisessä ja rukouksessa on voimaa. On helpottavaa jättää taakkansa ja murheensa suurempiin käsiin. Rukouksessa voi myös kiittää elämän lahjoista - sekin antaa voimaa.

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6-7)