Nuoret

Rippikoulu

Tässä on tietoa Sinulle joka haluat käydä rippikoulun Ylitornion seurakunnassa. Rippikoulu on monelle nuorelle merkittävä vaihe elämässä. Rippikoulun aikana paneudutaan kristillisen uskon perusasioihin nuoren näkökulmasta mukavaa ja leppoista yhdessäoloa ja leikkiä unohtamatta. Rippikouluun ovat tervetulleita kaikki 15 vuotta täyttävät nuoret. Kirkkoon kuulumattomuus ei ole este osallistumiselle!

Ylitornion seurakunnan rippikoulu 2020

Rippikoulun ilmoittautumislomakkeet on jaettu koulussa 8-luokkalaisille.

Rippikouluun ilmoittautuminen ja startti on su 22.9. klo 10.30-14 Ylitornion kirkossa.

Jos et ole saanut ilmoittautumislomaketta ja tahdot osallistua rippikouluun, voit hakea ilmoittautumislomakkeen kirkkoherranvirastosta tai olla yhteydessä Jonnaan tai Ilkkaan (yhteystiedot alla).

Muita tärkeitä päivämääriä:

Rippikouluopetusta su 26.1.2020 klo 9-15 seurakuntakodilla

Pääsiäistapahtuma su 5.4. klo 10.30 Ylitornion kirkossa

Rippikoulukortit kerätään täytettyinä ma 4.5. koululla.

Kesän rippikoululeiri pidetään Oivangissa Kuusamossa 2.-9.6.2020. Leiripaikkaan voi tutustua etukäteen vierailemalla  Oivangin kotisivuilla os.h ttps://www.oivanki.fi/. Leirille lähdetään yhteiskyydillä.

Ryhmän konfirmaatiojumalanpalvelus on sunnuntaina 14. kesäkuuta klo 12.00 Ylitornion kirkossa.

Rippikouluun liityvissä asioissa voi olla yhteydessä nuorisodiakoni Ilkka Korvaan, p. 0405226835, email ilkka.korva@evl.fi  tai rippipappi Jonna Toloseen, p. 0405227419, email. jonna.tolonen@evl.fi

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia mm.rippikoululeireillä ja lastenleireillä ohjaajan tehtävissä. Koulutus kestää yhden vuoden ja siitä saa todistuksen. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia toimia isosena sekä vahvistaa seurakunnan jäsenyyttä. Isoskoulutusryhmä kokoontuu seurakuntakodilla.

Isoskoulutus 2019-2020

Syksyn isoskoulutuksen aloitus ja infotilaisuus on torstaina 12.9. klo 15.15 Ylitornion seurakuntakodilla. Siellä katsomme koulutuksen aikataulua ja saat tietoa koulutuksesta.

Kutsu isoiskoulutukseen 2019

.