Ripari ja musiikki

HEI RIPARILAISET! 

Olette tervetulleita tutustumaan musiikkityön toimintaan: musiikkitilaisuuksiin ja musiikkiryhmien kokoontumisiin, ei vain seuraamaan, vaan yhdessä viihtymään, musisoimaan ja laulamaan. 

 

Rippikouluun kuuluu tutustumisjakso seurakunnan työaloihin. Kuoroharjoituksiin voitte tulla kaveriporukallakin, jolloin voi olla  hauska yhdessä kavereiden kanssa osallistua moniääniseen kuorolauluun. Iloksemme riparilaiset ovat rohkaistuneet solistitehtäviin tai aloittaneet kuoroharrastuksen tutustumiskäynnin jälkeen. Kanttorina olen ihaillut Ylitornion nuorten rohkeutta osallistua musiikkitoimintaan. Olisi hienoa, jos sama rohkeus saisi säilyä jatkossakin.

 

Kesän 2016 riparilaisten toiveesta olemme perustaneet Siivettömät enkelit - projektiryhmän nuorille, jossa musisoinnin lisäksi haluamme huomioida mm. yksinäisiä ikäihmisiä toiminnallisella vierailulla. Projektin kohderyhmän päättää Siivettömät enkelit keskenään toimintakausittain.

 

Kenties jonain päivänä, kun vanhempana muistelet rippikouluasi, iloitset rohkeudestasi tutustua musiikkitoimintaan. "Rippikoulussa opin sen ja sen laulun, ja vieläkin se on tärkeä" - tarina on tullut työssäni usein hyvinkin tutuksi.

 

Toivon Sinulle rakentavia ja ikimuistoisia hetkiä rippikoulu-vuoteen! Tervehtien "Lukkari".