Lapset

PÄIVÄKERHOTOIMINTA PERUTTU 16.3. ALKAEN!

Seuraa FB/ylitornion seurakunnan päiväkerho, sieltä voit löytää mielenkiintoisia sivustoja, kuvia tms. sekä tietoa tulevasta.

Olkaa rohkeasti yhteyksissä mikäli haluatte keskustella mieltänne painavista asioista, tai haluatte vain kuuntelijaa.

Päiväkerho kokoontuu torstaisin seurakuntakodilla klo 10-12. Päiväkerhoa pitää Minna Juvani.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5v lapsille. Kerhokerta muodostuu hartaudesta, askartelusta, vapaasta ja yhteisistä leikeistä & lauluista, satujumppaa sekä  tutustumiskäyntejä.

Teemme yhteistyötä Vesper-kodin kanssa; vierailemalla kerran kuukaudessa vanhuksien luona.

Yhdessä askartelemme, laulamme, pelaamme sekä porisemma toistemme kanssa.

Päiväkerhoon voi tulla myös kesken kauden, täytettyään 3-vuotta.

Minna Juvani p:040-5219427

minna.juvani@evl.fi

Lastenkirkko

Lastenkirkko tuo iloa ja tukee lapsen hyvää elämää. Se on suunniteltu erityisesti 3-8 -vuotiaille. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä. Lastenkirkko on turvallisesti kristillinen.

Alla suora llinkki sivustolle:

Lastenkirkko