Tapahtuu l

Sanan ja rukouksen illat

Sanan ja rukouksen ilta to 9.1. klo 18 kirkossa

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19.

Musiikkityö

Ylitornion mieslaulajien kuorokausi alkaa ke 4.9., harjoitukset seurakuntakodilla klo 10 - 12.

Ylitornion seurakuntakuoro ja kirkkokuoro yhdistyvät. Ke 4.9. klo 17.30 – 19.30 ensimmäiset yhteiset harjoitukset kirkossa. Tervetuloa kuoroihin niin tutut kuin uudetkin laulajat!!

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Diakoniatyön joulujuhla 17.12.klo 13-15 srk-kodilla.

Oletko yksin tai yksinäinen, suru sydämessä, rahat vähissä, ei yhtään joulujuhlaa tiedossa? Tämä on sinulle!

Ilmoittautuminen12.12. mennessä Ritvalle 040-8319022 tai Ilkalle p. 040-5226835

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhaisnuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Jatkuu syksyllä vk 36

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Alkaa syksyllä  vk 34

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Jatkuu syksyllä vk 33

Siirry Perhetyön sivulle

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirastosta saa omat tiedot sisältävän ns. elää-todistuksen esim. Ruotsin verotusta varten. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla ylitornio@evl.fi

Tilausta varten tarvitaan nimi, syntymäaika, osoite ja mihin tarkoitukseen todistus tilataan.

Muut virkatodostukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun keskusrekisteristä.

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen